CumCuma iPhone
CumCuma'yı telefonunundan gör
Magazin Dünyasını buradan takip et !
Magazin Gazetesi - Cumcuma
Maldivler

Tuğçe Kazaz’a koruma ordusu

28 Ağustos, 2009 | 03:39

Tuğçe Kazazİstanbul Moda Günleri'nde Tuğçe Kazaz tarafından tanıtılan 50 pırlantalı 150 bin Euroluk mayoya defilede koruma ordusu eşlik etti.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Taşkışla Kampusunda düzenlenen ve üç gün sürecek etkinlikte, 18 farklı defile çerçevesinde Türkiye'nin önde gelen hazır giyim markaları ve moda tasarımcılarının 2010 tasarımları sergilenecek.

Etkinliğin açılış defilesinde Sunset Mayo, yeni kreasyonunu beğeniye sundu. Ünlü mankenlerin görev aldığı defilede en dikkat çeken ürün, Tuğçe Kazaz'ın tanıttığı transparan mayo oldu. İtalyan bir kuyumcu tarafından hazırlanan, 0.25 ile 2.5 karat arasında değişen 50 pırlanta kullanılan "Romantic Dream" adlı mayo defile alanına zırhlı araç ve koruma ordusuyla getirildi.

Özel çelik ve şifreli bir çanta ile taşınan mayo podyumun arkasında Tuğçe Kazaz'a teslim edildi. Özel koruma görevlileri defile boyunca gözlerini mayodan ayırmadı.

Yorum Bırakın

 Adınız

 E-Posta (yayınlanmayacak)

Not: Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
İstanbul Teknik Üniversitesi, Magazin Gazetesi, Magazin Haberleri, Romantic Dream, Sunset Mayo, Tuğçe Kazaz, Tuğçe Kazaz Bikini, Tuğçe Kazaz İstanbul Moda, Tuğçe Kazaz Mayokini, Tuğçe Kazaz Moda, Tuğçe Kazaz Resimleri, Tuğçe Kazaz Sunset Mayo,

 Bu habere yapılmış yorumlar

İlk yorum yapan siz olun!

Magazin Dünyasını buradan takip et !

Madonna’nın Give Me All Your Luvin klibi yayınlandı

Madonna’nın Give Me All Your Luvin klibi yayınlandı izle
Madonna’nın Give Me All Your Luvin klibi yayınlandı

Madonna'nın Give Me All Your Luvin klibi...

BÜTÜN VİDEOLAR VİDEOYU İZLE
Magazin Gazetesi Cumcuma.com | Türkiye'nin ve Dünyanın en kaliteli Magazin Haberleri, sadece gazeteniz Cumcuma'da.