Beşiktaş Divan Kurulu Başkanlığı için adaylığını açıklayan Affan Keçeci, seçim süreci kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Divan Kurulu üyesi Dişi Kartallar ile buluşan Keçeci, projelerini detaylı şekilde anlattı.
Toplantıda Beşiktaş’ın geleceği, mali yapı, kulüp içi dayanışma ve şeffaflık konuları gündeme gelirken Keçeci, kadın üyelerin görüşlerini de dikkatle dinledi. Katılımcılar, Beşiktaş’ın sadece saha içi başarılarla değil, sosyal alanda da güçlenmesi gerektiğine vurgu yaptı.
Buluşmanın ardından açıklama yapan Keçeci, “Beşiktaş için fikir alışverişi yapmaya devam edeceğiz. Divan Kurulu’nda birlik ve beraberliği ön plana çıkararak kulübümüzün daha güçlü bir geleceğe yürümesi için çalışacağız” dedi.













