Pazartesi, 17 Ağustos 2026
CumCuma Editörü Olmak İster Misiniz?
CumCuma
  • CumCuma
    • Son Dakika
    • Magazin
    • Galeri
    • Videolar
  • Gündem
  • Yaşam
    • Sağlık
  • TV
  • Kadınca
  • Dünya
  • Türkiye
  • Müzik
  • Sinema
  • Tatil
  • Spor
  • Podcast
No Result
View All Result
CumCuma
  • CumCuma
    • Son Dakika
    • Magazin
    • Galeri
    • Videolar
  • Gündem
  • Yaşam
    • Sağlık
  • TV
  • Kadınca
  • Dünya
  • Türkiye
  • Müzik
  • Sinema
  • Tatil
  • Spor
  • Podcast
No Result
View All Result
CumCuma
No Result
View All Result
  • Gündem
  • Medya
  • Moda
  • Müzik
  • Sağlık
  • Tatil
  • Spor
  • Dünya
  • Podcast
CumCuma Gündem

‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisine eleştiri

CumCuma
22/09/2010
Gündem, Kadınca, Sinema, TV, Yaşam
CumCuma Magazin Gazeteniz
29
SHARES
192
VIEWS
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşPinterest'de PaylaşWhatsApp'ta Paylaş

fatmagulun sucu ne tecavuzDakikalarca yayınlanan tecavüz görüntüleri nedeniyle eleştirilere hedef olan ‘Fatmagül’ün Suçu ne?’ adlı diziye seyirciden şikayet yağdı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) İletişim Birimi’ne gelen yüzlerce telefonda, seyirciler dizideki tecavüz sahnesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, dizinin yayından kaldırılmasını istedi. Öte yandan dizinin 25 milyon kişi tarafından izlendiği belirtiliyor.

Kanal D’de yayınlanan ‘Fatmagül’ün Suçu ne?’ adlı televizyon dizisinde yayınlanan ve yaklaşık 25 milyon kişi tarafından izlendiği belirtilen bazı sahneler, seyircinin de tepkisine yol açtı. İzleyicilerin radyo ve televizyon yayınları ile ilgili beğeni, istek ve eleştirilerini ilettiği 444 1 178 nolu RTÜK İletişim Merkezi’ne yüzlerce şikâyet geldi. Gelen şikayetlerde aile içinde izlenebilecek görüntüler olmadığı, söz konusu sahnelerin çocukları olumsuz etkilediği belirtildi.

Gelen şikâyetlerden bazıları şöyle:

-”Fatmagül’ün Suçu Ne? adlı dizide aile içinde izlenebilecek görüntüler yer almıyordu. Bu nedenle şikayetçiyim.”

-”Bu dizinin toplumun ahlak yapısı aile yapısı ile ilgili ciddi sorunlar oluşturacağına inanıyorum. Bu dizinin ve kanalın cezalandırılmasını istiyorum.”

-”Cinsel içerikli bir dizi olduğu için ve yayın saati itibariyle erken bir vakitte görüntülendiği için dizinin yayından kaldırılmasını talep ediyorum.”

-”Fatmagül’ün suçu ne adlı dizide, tecavüz sahnesi çok uzun süre tutuldu. Tecavüz olayının meşrulaştırıldığını düşünüyorum. Çocuklar açısından da sakıncalı görüyorum.”

-”Bu programın gençleri uyuşturucuya teşvik ettiğini düşünüyorum. Şikayetçiyim.”

-”Fatmagül’un Suçu Ne? adlı dizideki tecavüz sahnesindeki görüntülerden ve bu görüntülerin uzun olmasından dolayı şikayetçiyim. Türk ahlakına uygun değil.”

-”Tecavüz sahnesi ve uyuşturucu görüntülerinin yayınlanmasından dolayı rahatsızlık duyuyorum. Bundan dolayı şikâyetçiyim.”

-” ‘Fatmagül’ün Suçu ne?’adlı dizinin yayın saati lütfen değiştirilsin. Ahlak dışı sahneler yer aldığı için geç saatte yayınlansın.”

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 8)
Diğer: Buğra GülsoyEngin AkyürekEngin ÖztürkKaan Taşaner
Önceki

Volkan Demirel evlendi

Sonraki

Tarkan Rusya’da rekram yüzü oldu

İlgili Haberler

“Kadın oyuncuları üzüyor”
TV

“Kadın oyuncuları üzüyor”

Engin Akyürek kesenin ağzını açtı
TV

Engin Akyürek kesenin ağzını açtı

Bergüzar Korel ile Engin Akyürek’e büyük ilgi
Sinema

Bergüzar Korel ile Engin Akyürek’e büyük ilgi

Ünlü Oyuncu Hollywood Yolcusu
Gündem

Ünlü Oyuncu Hollywood Yolcusu

bugra gulsoy evlendi
Gündem

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy evlendi

cansu dere bitez
Gündem

Cansu Dere ortaya çıktı

Çocuklar Sana Emanet Güney Amerika’ya açılıyor
Gündem

Çocuklar Sana Emanet Güney Amerika’ya açılıyor

idil firat yunan adalari
Gündem

İdil Fırat ayrılığın ardından Yunan Adaları’nda

Sonraki
CumCuma Magazin Gazeteniz

Tarkan Rusya'da rekram yüzü oldu

CumCuma Magazin Gazeteniz

Tarkan'ın 'Öp' klibi yayınlandı

Please login to join discussion

En Çok Takip Edilenler

Abd (100) Acun Ilıcalı (177) Adriana Lima (112) Amerika (164) Angelina Jolie (105) Arda Turan (206) Beren Saat (218) Beyonce (106) Cem Yılmaz (194) Corona Virüs (134) Cristiano Ronaldo (117) Demet Akalın (193) Fashion (218) Fransa (121) Galatasaray Sk (109) Hadise (159) Hollywood (101) Hülya Avşar (152) Instagram (169) Irina Shayk (110) Justin Bieber (107) Kenan Doğulu (118) Kim Kardashian (123) Konser (117) Kıvanç Tatlıtuğ (180) Londra (160) Los Angeles (105) Magazin Gazetesi (407) Maldivler (183) Mankenler (226) Moda (255) New York (107) Rihanna (218) Serenay Sarıkaya (116) Sinem Kobal (116) Survivor (212) Twitter (109) Victoria's Secret (115) Victoria Secret (217) Yunan Adaları (135) İbrahim Tatlıses (112) İngiltere (118) İspanya (112) İstanbul (120) İtalya (181)

POPULAR POST

  • Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun

    Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun

    5031 shares
    Share 2012 Tweet 1258
  • Serenay Sarıkaya’nın transparan kıyafeti olay yarattı

    391 shares
    Share 156 Tweet 98
  • Kıvırcık Ali geçen yıl Aslı Güven’le evlenmiş / Magazin Haberleri

    333 shares
    Share 133 Tweet 83
  • BBG evinde skandal! Canlı yayında seviştiler

    327 shares
    Share 131 Tweet 82
  • Hande Fırat ‘hamile’ yorumuna cevap verdi

    302 shares
    Share 121 Tweet 76
  • CumCuma
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İletişim
CumCuma |   (xml news)

© 2008-2026 CumCuma.com · Magazin Gazeteniz

No Result
View All Result
  • CumCuma
  • Gizlilik Politikası
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • İnsan Kaynakları
  • Künye

© 2008-2026 CumCuma.com · Magazin Gazeteniz

-
00:00
00:00

Queue

Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00