Pazar, 14 Aralık 2025
CumCuma Editörü Olmak İster Misiniz?
CumCuma
  • CumCuma
    • Son Dakika
    • Magazin
    • Galeri
    • Videolar
  • Gündem
  • Yaşam
    • Sağlık
  • TV
  • Kadınca
  • Dünya
  • Türkiye
  • Müzik
  • Sinema
  • Tatil
  • Spor
  • Podcast
No Result
View All Result
CumCuma
  • CumCuma
    • Son Dakika
    • Magazin
    • Galeri
    • Videolar
  • Gündem
  • Yaşam
    • Sağlık
  • TV
  • Kadınca
  • Dünya
  • Türkiye
  • Müzik
  • Sinema
  • Tatil
  • Spor
  • Podcast
No Result
View All Result
CumCuma
No Result
View All Result
  • Gündem
  • Medya
  • Moda
  • Müzik
  • Sağlık
  • Tatil
  • Spor
  • Dünya
  • Podcast
CumCuma Gündem

Ressam Ayla Aksoyoğlu Opus Magnum sergisiyle sanatseverlerle buluşuyor

Gündem, Türkiye
CumCuma Magazin Gazeteniz
27
SHARES
180
VIEWS
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşPinterest'de PaylaşWhatsApp'ta Paylaş
Ressam Ayla Aksoyoğlu
Ressam Ayla Aksoyoğlu

Ressam Ayla Aksoyoğlu, Opus Magnum adlı sergisiyle Ankara’da sanatseverlerle buluşuyor.

Yaptığı çalışmalarıyla kısa sürede uluslararası üne kavuşan ve eserleri yurtiçi ve yurtdışı birçok koleksiyonda yer alan ressam Ayla Aksoyoğlu, 2015 yılının son kişisel sergisini Ankara Krişna Sanat Merkezi’nde açtı.

Ayla Aksoyoğlu’nun Opus Magnum adını taşıyan sergisi, 3 Kasım – 3 Aralık 2015 tarihlerinde açık kalacak.

Resimlerinde rengi güçlü bir biçimde kullanan sanatçı daha çok kâğıt ve tual üzerine akrilik tekniğiyle, biçimleri deforme ederek çalışıyor.

The Weeknd Konseri The Weeknd Konseri The Weeknd Konseri

Ayla Aksoyoğlu tüm dostları, sanatseverleri, sanatını sevmeyenleri sergisinde görmekten güç ve mutluluk duyacağını belirtirken Opus Magnum adlı sergiyi şu cümlelerle tanımlıyor: “Bu kapkara gökler, uçamayan kuşlar, Seyirsiz mavi ve ölü çocuklar, Bu karaya oturan vicdan, Ne kadar övünsen az, senin eserindir ey insan!”

Ayla Aksoyoğlu’nun Opus Magnum çalışmalarından bazıları;

[flagallery gid=8]

Önceki

Amerika tatili bir başka! İtalyan model Miami’de sahile indi

Sonraki

İbrahim Tatlıses kaç oy aldı?

İlgili Haberler

Ünlü şarkıcı Güllü’nün Yalova’da hayatını kaybettiği olayla ilgili soruşturmada önemli bir aşamaya gelindi.
Gündem

Güllü’nün kızı tutuklandı, arkadaşı ev hapsine alındı

76 yaşında hayata veda eden Ozzy Osbourne’un eşi Sharon Osbourne, ünlü müzisyenin ölüm gününde yaşananları ve söylediği son sözleri ilk kez paylaştı.
Magazin

Ozzy Osbourne’un Son Anlarını Sharon Osbourne anlattı

İngiltere Kralı III. Charles’ın kardeşi Andrew Mountbatten-Windsor, yıllardır yaşadığı Windsor’daki Royal Lodge malikânesinden çıkmaya hazırlanıyor.
Dünya

Kral Charles’ın kardeşi Andrew, Windsor’daki malikaneyi boşaltıyor

İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin geçtiğimiz sezon prömiyer yapan etkileyici ‘Romeo ve Juliet’ balesi, yeniden sanatseverlerle buluşuyor.
Yaşam

‘Romeo ve Juliet’ yeniden AKM sahnesinde

Kıbrıs ve Antalya’daki oteller, 2026’ya ünlü sanatçıların sahne alacağı özel konserlerle girmeye hazırlanıyor.
Magazin

Yılbaşı tatili 4 güne çıkınca otellerde ünlü konserlerine yoğun ilgi

Türkiye yapımı Deha, Uluslararası Emmy Ödülleri’nde “En İyi Pembe Dizi” kategorisinde birincilik elde etti.
Sinema

Deha’ya Uluslararası Emmy Ödülü

Ünlü İtalyan şarkıcı Ornella Vanoni, Milano’daki evinde geçirdiği kalp krizi sonrası 91 yaşında yaşamını yitirdi.
Magazin

Ornella Vanoni 91 yaşında hayatını kaybetti

Tayland’da düzenlenen Miss Universe 2025, hakaret tartışmaları, jüri iddiaları ve politik sonuç yorumlarıyla gündeme oturdu.
Magazin

Miss Universe 2025 skandallarla karıştı! Tacı Meksika aldı

Sonraki
İbrahim Tatlıses kaç oy aldı?

İbrahim Tatlıses kaç oy aldı?

Gisele Bündchen Bahamalar’da!

Gisele Bündchen Bahamalar'da!

Please login to join discussion

LADY GAGA

En Çok Takip Edilenler

Acun Ilıcalı (176) Adriana Lima (112) Amerika (162) Angelina Jolie (104) Arda Turan (206) Beren Saat (216) Beyonce (105) Cem Yılmaz (194) Corona Virüs (134) Cristiano Ronaldo (117) Demet Akalın (193) Fashion (217) Fransa (119) Galatasaray SK (109) Hadise (159) Hülya Avşar (152) Instagram (167) Irina Shayk (110) Justin Bieber (107) Kenan Doğulu (115) Kim Kardashian (123) Konser (106) Kıvanç Tatlıtuğ (180) Lady Gaga (99) Londra (160) Los Angeles (102) Magazin Gazetesi (407) Maldivler (181) Mankenler (226) Moda (253) New York (107) Real Madrid (98) Rihanna (217) Serenay Sarıkaya (112) Sinem Kobal (116) Survivor (211) Tarkan (97) Twitter (109) Victoria's Secret (115) Victoria Secret (217) Yunan Adaları (133) İbrahim Tatlıses (111) İngiltere (116) İspanya (111) İtalya (180)

Maldivler – Huven Fushi

RSS Hipokrat Sağlık

  • Obezite, iltihap ve diyabet sarmalı: Birbirini besleyen üçlü tehdit
  • Yaşlılarda kahve tüketimi kronik ağrıyı artırıyor
  • 50 yaş altında sessiz tehlike: Meme kanseri gençleri hedef alıyor
  • GLP-1 bırakılınca kilo ve sağlık kazanımları hızla geri dönüyor
  • Kuş gribinde küresel alarm! H5N1 insanlarda yüksek ölüm oranına ulaştı
  • ABD’de H5N5 alarmı: İlk insan ölümü doğrulandı
  • En büyük tehlike evlerimizde: Gıda zehirlenmesi belirtileri neler?

Mısır – Sharm EL Sheikh

HOT AFFILIATES
  • CumCuma
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İletişim
CumCuma |   (xml news rss)

© 2024 CumCuma.com2008 © Magazin Gazeteniz

No Result
View All Result
  • CumCuma
  • Gizlilik Politikası
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • İnsan Kaynakları
  • Künye

© 2024 CumCuma.com2008 © Magazin Gazeteniz

-
00:00
00:00

Queue

Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00