Antalya’nın popüler eğlence kulüplerinden Club Shantel’de sahneye çıkan Deniz Seki’nin konserden günler önce menajeri aracılığıyla haber göndererek büyük sahne istediği kaydedildi.
“O sahne orkestra ile birlikte bana yetmez, 8 metrekare daha büyütsünler” diyen Deniz Seki’nin talebi üzerine işletme sahipleri, eğlence kulübüne marangoz getirerek 16 metrekare olan sahneyi büyüttü.
Ayrıca Deniz Seki, kalabalık bir orkestranın eşlik ettiği konserinde fotoğraflarının uzaktan çekilmesini istedi.
Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Seki, giydiği gözalıcı kostümüyle çıktığı konserde hayranlarını coşturdu.
Uzun zamandır sahnelerden uzak kalan Deniz Seki Kurban Bayramı’nda da Antalya’daki bir otelde sahneye çıkmış, gözyaşlarına hakim olamayarak konserine ara verip ağlamıştı.