Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Paris’te 12 kişinin hayatını kaybettiği Charlie Hebdo dergisine düzenlenen saldırı için çok ağır konuştu.
Bir dönem Leman’da çizen Cem Yılmaz, Fransa’nın başkenti Paris’te Charlie Hebdo dergisine düzenlenen hain saldırıya tepki gösterdi. Yılmaz, 12 kişinin yaşamını kaybettiği saldırı için Twitter hesabından bir açıklama yaptı.
Ünlü komedyen Twitter hesabından şunları yazdı;
“Bir fikrim var “Sen Öl” iş buraya gelmiş dünyada… Dünyaya bak amk! Güneş sistemindeki tek hayat olan gezegenmiş ! Has…tir ordan”
“Hayat kokan yorumlar sevgi dolu insanlarla nereye gidecek bu kervan bakalım….yoksa bundan sonra katırlarla mı devam edilecek..”
“Bir kenarda oturup nefret körükleyenlere insan ne dileyeceğini bilemiyor.Herkesin dilinde “beni,bizi sevmeyen ölsün”şarkısı.Çok yaşayın e mi”