Müjde Ar “Güzel Haberler” isimli programındaki cinsel içerikli konuşmaları yüzünden RTÜK tarafından uyarıldı.
Oyuncu Önder Açıkbaş ile NTV’deki ’Güzel Haberler’ isimli programı sunan Müjde Ar da RTÜK’ün gazabına uğradı.
RTÜK, 15 Ekim 2009 tarihinde yayınlanan programda Müjde Ar’ın cinsel içerikli konuşmalarının çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel ve ahlaki gelişimini zedeleyecek türden olduğunu vurguladı.
RTÜK, bu tür sohbetlerin yapıldığı programların daha geç bir zamanda yayınlandığını, çocukların TV izledikleri bir saatte cinsel içerikli sohbetlerin yapılamayacağına dikkat çekti. Uyarı cezası programdan hemen önce ekrana gelen yazıyla kamuya duyuruldu .
Müjde Ar ise yayına girer girmez şu espriyi yaptı: “Kıvanç Tatlıtuğ dizide yerli araba mı kullanacakmış? Yataktan çıkamıyor ki araba kullansın. Araba kullanacak hali mi kalıyor?”
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 21)