Yılmaz Erdoğan’ın 4,5 aylık hamile olan eşi Belçim Erdoğan erkek bebek bekliyor.
Üç yıl önce Şeyh Sait’in torunu Belçim Belgin’le evlenen ve 4.5 ay önce ikinci kez baba olacağını öğrenen Yılmaz Erdoğan’ın ayakları bugünlerde yere basmıyor.
Çünkü ilk evliliğinden Berfin adında, 12 yaşında bir kızı olan Erdoğan, şimdi de erkek babası olacak. Bir oğlu olmasını çok isteyen ünlü sanatçının haberi alınca mutluluktan havalara uçtuğu söyleniyor.
Yılmaz-Belçim Erdoğan çiftinin oğullaı Kasım’da dünyaya gelecek. Erdoğan’ın dördüncü sinema filmi ‘Neşeli Hayat’ ise 27 Kasım’da vizyona girecek. İki heyecanı birden yaşamaya hazırlanan Erdoğan, eşi Belçim Hanım’ın bir dediğini iki etmiyor. Kızına Kürtçe ‘karda açan çiçek’ anlamına gelen Berfin adını koyan sanatçının oğluna hangi ismi koyacağı ise merak konusu.
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 13)