Hülya Avşar, Yavuz Bingöl ve Kerem Alışık’ın ilk projesi ‘72. Koğuş’ ile sinemaya dönmeye hazırlanıyor.
Üç yıl aradan sonra “72. Koğuş” isimli filmle sinemaya dönmeye hazırlanan Hülya Avşar, yakın arkadaşı Yavuz Bingöl’ün Kerem Alışık’la birlikte çekeceği filmde rol alacak.
Filmin daha çekimlerine başlanmadan filmle ilgili iddialar ortalığı karıştırdı. Hülya Avşar’ın çekimlerde konsantre olamayacağı gerekçesiyle filmin yönetmeni Biket İlhan’ı değiştirttiği iddia edildi. İddiaya göre, Avşar’ın isteği üzerine Biket İlhan gitti, Nesli Çölgeçen geldi.
Orhan Kemal’in aynı adlı romanından yola çıkılarak çekilecek film için titiz bir hazırlık sürecine girdi. İddiya göre, ünlü sanatçı, Fatma isimli bir mahkûmu oynayacağı film için yapılan toplantılarda, yönetmen Biket İlhan’ın başka bir filmin daha hazırlığını yürüttüğünü öğrenince rahatsız oldu. Avşar, filmin yapımcıları Alışık ve Bingöl’e, İlhan ile çalışmak istemediğini söyledi.
Çekimlerine 1 Ekim’de başlayacakları ilk filmlerinde star bir isimle çalışmak isteyen Bingöl ve Alışık da Avşar’ın ricasını kırmadı ve Biket İlhan yerine Nesli Çölgeçen ile anlaşıldı.
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 21)