İstanbul Fashion Week etkinliğinin açılışında yer almak üzere Türkiye’ye gelen Hollywood yıldızı Meg Ryan, apar topar İstanbul’dan ayrıldı.
İstanbul’un tekstil sektöründe bir moda başkenti olması hedefiyle düzenlenen İstanbul Fashion Week, Tuğçe Kazaz, Tülin Şahin, Hande Subaşı gibi ünlü mankenlerin katıldığı defileyle başladı. Firmanın kampanya yüzü olan Tuğçe Kazaz, gri yünlü kumaştan hazırlanmış bir mayo ile defileyi açtı.
İFW’de hazır giyim firmaları ve tasarımcıların koleksiyonlarının tanıtıldığı bir de fuar yer aldı.
İstanbul Fashion Week için gelen Hollywood yıldızı Meg Ryan’ın kurdeleyi kestikten sonra defileyi izlemeden oteline gitmesi herkesi şaşırttı.
Ünlü yıldız dün akşam saatlerinde ise önceden açıklanan programını yarıda keserek apar topar İstanbul’dan ayrıldı. Meg Ryan’ın Paris’e uçtuğu öğrenildi.