Gülben Ergen hafta sonu Kıbrıs Kaya Artemis Otel’de sahne aldı.
Giydiği mini kıyafeti ve performansı ile kendine hayran bırakan Gülben Ergen,gece boyunca oldukça neşeliydi.
Giydiği çizmeler ile de kıyafetine ayrı bir şıklık katan Gülben Ergen’nin mini elbisesinin azizliğine uğramamak için gösterdiği dikkat ise gözlerden kaçmadı. Kıyafetini Beyrut’tan aldığını belirten Ergen’nin son zamanlarda Nur Yerlitaş ile yaşadığı gerginliği akla getirdi.
Senelerdir kullandığı sarı saçlarını, koyu kumrala boyatan Gülben Ergen yeni imajı ile ilk konserini Kıbrıs’ta gerçekleştirdi.
Eşi Mustafa Erdoğan’nın kendisini tanıdığından beri kendi doğal rengine boyatmasını istediğini belirten Ergen “Bende yok canım ne o öyle kapkara boyatmam demiştim. Atlas ise sabah uyandığında beni görür gözmez “Anne saçların çok güzel olmuş” dediğini belirtti.
İşte Gülben Ergen’in konserinden bazı görüntüler:
[nggallery id=99]